Rânduri de gânduri

Suntem și nu suntem speciali

People-walking-in-the-rain-photography5
Sursa foto: http://xaxor.com/photography/

Nu suntem speciali cu nimic. Ceea ce ți se întampla ție, i se poate întâmpla oricui, așa că renunță la veșnica întrebare: „De ce eu?”

Nu suntem speciali cu nimic. Așa cum frumosul are loc în viața ta, deasemenea și neplăcutul își poate găsi unul. Nu plânge, nu cauta milă, ci adună forță și caută răspunsuri, caută lecții, caută acel fir de lumină din întuneric.

Toate momentele lipsite de zâmbete ilustreaza o singură imagine: oamenii din jurul tău și TU. Tu alegi cine rămâne și cine pleacă. De aceea, există dezamăgiri și decepții, dăruire și noblețe, oameni buni și răi. Nu suntem speciali cu nimic. Suntem noi și … tot ce ne înconjoară pe TOȚI.

Toate se întâmplă cu un scop. Nimic nu este întâmplător. Se întâmplă pentru că trebuie, se întâmplă pentru că este nevoie … pur și simplu se întâmplă!

Datorită și din cauza vieții avem șansa să învățăm din greșeli și din dezamăgiri … toate ale fiecăruia în parte. Fără acestea sigur am cădea într-un abis, am plutii într-o continuă visare. Realitatea, cu siguranța, ar fii departe.

Și totuși suntem speciali, căci fiecare este unic în felul lui, fiecare are un dar, o calitate, o abilitate, un zâmbet frumos, un suflet cald, o privire plăcută, un miros încântător, o voce blândă … are acel ceva ce îl face special!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s