Din spatele poveştii

Acel moment

1010010_526017200768535_548271390_n1
Sursa foto: Arhiva personala

Cu puțin timp în urmă, am avut ocazia să particip la cel mai frumos moment din viața unui cuplu: cererea în căsătorie; o experiență absolut emoționantă în care mi s-a dovedit că dragostea există.

Andra și Sebastian, căci ei sunt personajele principale, își trăiesc frumoasa poveste de dragoste de câțiva anișori, în fiecare zi iubindu-se mai mult și mai mult. De asemenea, rodul iubirii lor se află în pântecele Andrei, aștepând cu nerabdare să întâlnească lumina zilei, la fel și noi toți ce le suntem alături. Încă suntem într-un continuu suspans deoarece nu știm dacă trebuie să ne pregătim cu mașinuțe sau păpuși (hahaha). Până atunci, să vă povestesc modul în care s-au desfașurat pregătirile pentru mult așteptatul moment, căci a fost unul cu adevarat amuzant, dar și emoționant.

Într-o zi, Sebi (pentru prieteni) ne sună pe noi (colegele de muncă ale Andrei) să luam parte la acest complot. Bineînțeles că am acceptat cu mare drag și imediat ne-am apucat de treabă.
Principala idee a lui Sebi era: cerere în căsătorie la aeroport (deoarece Andra era plecată la Timișoara). Idee stabilită, urmau detaliile pregătite în 3 zile. Cred că au fost cele mai funny zile pe care le-am trăit vreodată: disimularea noastră față de Andra (fiind șefa noastră și păstrând non-stop contactul cu ea), convorbirile cu Sebi, cu celelalte colege, fiecare detaliu gândit în parte, filmăm aia, nu filmăm aia, scriem pe foi sau facem banner, stăm afară (în parcare) sau înăuntru etc. În final, ne-am decis la banner cu mesajul „Andra vrei sa fii soția mea?” și că o vom aștepta în aeroport.

Ziua cu pricina: am pregătit camera de filmat, aparatul de fotografiat, banner-ul, șampania, florile și minunatul inel de logodna, ne-am urcat în mașini și am pornit către aeroport.
Cred ca ne-am mutat de cel putin 10 ori prin aeroport încercând să hotărâm unde vor sta cei ce vor ține banner-ul, unde va sta cel ce va fotografia și cel ce va filma (adică eu;hihihi), am făcut n scenarii, dar în final am ales cea mai buna variantă. Oamenii din jurul nostru au fost foarte impresionați, mulți dintre ei au ramas să filmeze momentul, alții puneau întrebări de genul: „Andra chiar nu știe?” , „Andra chiar nu se așteaptă?” , „Dar de unde vine Andra?” , „Mai are mult Andra până vine?” etc. Cea mai amuzantă întrebare pe care am auzit-o atunci a fost: „Dar ce a facut Andra? A divorțat de Măruță?”. Hahaha.

Îmi amintesc că un domn m-a rugat să postez filmarea pe youtube pentru că nu mai poate sta și i-ar plăcea tare mult să vadă și el momentul, așa că m-am gandit la această postare, cu un frumos și amuzant „before event”.
Sunteți curioși să vedeți ce a ieșit până la urmă? Priviți aici!

http://www.youtube.com/watch?v=nh7He4if9mU

Dragii mei, vă doresc din toata inima să vă ramana sufletul tânăr, să trăiți o frumoasă casnicie și să aveți parte de un îngeraș cât mai sănătos. Să vă iubiți tare mult, așa cum vă iubim noi, prietenii voștri, ce vă suntem alături.

P.S. Postare împotriva voinței Andrei. Hahaha. Don’t worry. Be happy!

Un gând despre „Acel moment

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s