Din spatele poveştii

Un om frumos

Imagine
Alexandra Uşurelu
Sursa foto: https://www.facebook.com/alexandragabrielausurelu

5 septembrie 2013. O seara minunată în compania a două bune prietene. Atunci am întâlnit-o pe Alexandra Ușurelu, un om frumos cu o voce de aur. M-a impresionat, mi-a încălzit sufletul, mi-a spus atât de multe despre ea în doar câteva melodii.

Mi-am dorit să scriu despre ea, despre sufletul ei…

Acesta-i sufletul ei … http://www.youtube.com/watch?v=pN1VEm8KrM0

Alexandra Ușurelu debutează în iunie 2011, pe scena Teatrului Odeon, în cadrul Galei Femeia Contează, la invitația lui Gabriel Cotabiță. Alături de trupa Vunk realizează prima colaborare pentru duetul „Nopțile trec (doar visele rămân) „, duet ce devine genericul serialului TV „Îngeri pierduți”, produs de Media PRO Pictures.
Dragostea ei pentru copii o îndeamnă să lanseze proiectul „In dar pentru copii” prin intermediul căruia organizează și susține concerte caritabile alături de actorul Dan Bordeianu.
Începe o impresionantă colaborare cu Mariano Castro, compozitorul și pianistul argentian al trupei Narcotango și puțin mai târziu cu compozitorul și producatorul Bobby Stoica.
Datorită sufletului mare ce il are, se implică în calitate de ambasador în cauza umanitară Europa FM „Nu ești singur”, apărând și în videoclipul imnului campaniei și începe colaborarea cu Andreea Marin în turneul național „Din dragoste pentru femei”, realizat împreună cu Avon.
Alexandra Ușurelu este SINGURUL new comer ce cântă la lansarea Youtube Romania.
La doar o lună distanță, devine unul din jurații concursului de talente „Talent Show” by Olga Gudynn, ediția a IV-a și … un minunat artist pentru mine!

http://www.youtube.com/watch?v=-16YcgHwq6s

Este important să ne promovam artiștii talentați. Este frumos să apreciam oamenii minunați. Este unic să spui o vorbă bună despre „un străin”. Este de mulțumit că avem șansa să ascultăm astfel de voci. Sunt ai noștri și trebuie sa ne mândrim cu ei.

http://www.youtube.com/watch?v=nwNN9i_w6qs

Îți mulțumim Alexandra Ușurelu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s