Rânduri de sentimente

Suflet rătăcit

tumblr_lhammke6841qh410jo1_500_large
Sursa foto: http://www.wildoneforever.com/

Scriu despre un suflet rătăcit ce își caută drumul. Îl caută și-l tot caută pe toate cărările. Întreabă, răspunde, rezolvă, pleacă. În fiecare zi … În fiecare zi pornește la drum, cu mai mult curaj ca ieri. E tot ce i-a mai rămas… Se pierde uneori, dar se regăsește lângă un suflet. Îl vede, îl analizează, îl miroase, îl simte, îl cunoaște. E el. E acel suflet. În sfârșit! Un suflet ce îi completează sentimentele, trăirile, gândurile, ocupațiile, fericirile, tristele momente, până și lacrimile; un suflet ce mereu îi dă motive de a zâmbi.
Și dispare. Dispare brusc. Iar. Nu înțelege. Se pierde. Iar. Nu găsește drumul, căci ceața e tot mai densă si cărările sunt mult prea multe si inima e zdrobită în mii de bucăți si sufletul e rătăcit, din nou. Unde e el? Unde este sufletul acela ce o completa delicat? Unde a dispărut? Vrea s-o salveze, vrea s-o completeze, vrea să-l iubească, să se iubească … mereu și mereu.

Se pierd în lumea asta mare, se îndepărtează tot mai mult. Nu se mai găsesc oricât s-ar cauta. Parcă îl vede, parcă îl simte … îi simte mirosul, dar nu, nu este aproape. I-a rămas parfumul impregnat ca amintire.
Își închide inima, își închide sufletul, sentimentele se lovesc de un zid înalt și solid. Nu mai vrea, nu mai cere, nu mai așteaptă … ea! Dezămagită. Plânge? Nu! Sentimentele au dispărut…

Cineva să-i găseasca acel suflet, căci el are cheia…

Un gând despre „Suflet rătăcit

  1. Uneori persoanele care ne iubesc sunt mult mai aproape de noi decât ne-am fi închipuit. Trebuie doar să deschidem puţin ochii şi sufletul, nu de fiecare dată ”căutarea” iubirii este scopul unei vieţi, deoarece acea iubire se află chiar lângă noi, nedându-ne seama de asta decât atunci când simţim că ceea ce căutăm e în zadar. E greu să clădeşti şi uşor să dărâmi, dezamăgirile ne curăţă de sentimente, dar inima e tot timpul avidă de iubire, oricât de dezamăgiţi am fi, tot tânjim după iubire.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s