Rânduri de gânduri · Rânduri de sentimente

Violența în…

Nu, nu m-a inspirat acest clip, dar povestea incriminatorie este asemănătoare.
Există diverse tipuri de violență la care nu aș vrea să mă gândesc cu exactitate, găsindu-le rădăcinile și aflând numărul lor, dar cred că fiecare dintre noi a trăit, într-un fel sau altul, o astfel de senzație. E trist. E trist și clipul de mai sus. Am tresărit la minutul 3:13. Palma aceea. Doamne!

Se spune că dacă o face o dată, o va face și a doua oară și cu singuranță a treia oara nu va ezita nici măcar o secundă. De asemenea, se mai spune că așa cum „crești” persoana de lângă tine, așa o ai mereu. Sunt oameni care regretă cu adevarat și caută să-si repare greșeala. Se schimbă și se schimbă pentru că regretul îi omoară pe dinăuntru. Alții, nu…
La inceput este un simplu impuls, pe cât de greu de stăpânit, pe atât de ușor de realizat, dar prinde viață. După devine ceva natural, ce l-a mai întâlnit, l-a experimentat, știe exact cu ce se confruntă, iar în final ajunge să fie normal, o rutină zilnică, un punct în ordinea de zi… din fiecare zi. Dacă devine natural, atunci uită momentele frumoase, aruncă pozele voastre, ascunde-ți sentimentele și lasă mintea să acționeze de data asta.
Te-a batut? Șterge-ți lacrimile, ia-ți lucrurile și pleacă. Te-a jignit? RIdică capul, zâmbește-i frumos și mergi mai departe. Nu te iubește? Atunci plânge în camera ta o noapte întreaga plânge din tot sufletul tău până când rămâi fără lacrimi, dar fi sigură ca e ultima oara și aminește-ți să te iubești pe tine în primul rând.

Cam dificilă treaba cu iubirea de sine și încrederea în noi. Cam greu de atins tăria de caracter, dobândirea mâinii de fier, puterea de a stăpânii propriile sentimente.
Un manual de teorie, ceva? Nu prea cred…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s