Din spatele poveştii

Vday or not vday?

4
Sursa foto: Arhiva personală
Bună seara,
 
Dragii mei, vă invit la o scurtă prezentare a unei opinii personale. Oficial este Valentine’s Day sau pe românește „Ziua Îndrăgostiților”, o zi în care trebuie să-i spui te iubesc persoanei de care ești îndrăgostită. Ciudat! Poate e îndrăgostit, dar încă nu iubește. De ce să mintă? Ei bine, pentru că trebuie!
Este Ziua Îndrăgostiților! Sau mai bine zis, ziua în care penibilismul și falsitatea sunt duse la extrem. Să nu fiu înțelesă greșit. Nu sunt împotriva romantismului și nici împotriva declarațiilor de dragoste, dar nu sunt de acord cu obligația oamenilor de a face cadouri și surprize. „Trebuie pentru că așa e drăguț și frumos.” De ce? De ce doar azi e drăguț și frumos?
Uitați cum vad eu lucrurile:
Sărbătoarea de Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților) a fost inventă de niște persoane inteligente, undeva prin America, care au știut, cu siguranță, că oameni… naivi nu sunt mulți, dar sunt destui. Au privit totul ca o afacere, având un anumit target de persoane și obținând un profit îmbucurător. Este destul de mare numărul celor care cumpără tradiționala pernuță în formă de inimioară pe care scrie mesajul plin de emoție „te iubesc mult”. Apreciez foarte mult simțul economic al acestor oameni care reușesc, în acest fel, să-și sporească afacerea, indiferent de tipul ei, doar într-o singură zi. În schimb, nu apreciez acele femei care pretind că nu se simt iubite dacă nu primesc măcar o floare, sau acei bărbați care, deși nu suportă ziua cu pricina, se supun ei.
Da! Văd totul ca o bună strategie de marketing.
Eee… în final, fiecare cu părerile lui, dar ce știu sigur este următorul lucru: Nu iubi pentru că trebuie să iubești. Iubește pentru că iubești!
 
Cu drag,
Eu, un cod cât se poate de personal.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s