Rânduri de sentimente

Tu, eu și-o sticlă de vin

Sexy-back-21
Sursa foto: http://sipyourstyle.com.au/

Sting lumina. Mă îndrept spre pat. Pun capul pe pernă și închid ochii. Simt o ușoară amețeală și parcă totul se transformă în ceață. Vinul roșu își face efectul.

Nu prea văd bine. Cine-i acolo? Aaa… Tu erai. Bună! Nu ne-am mai văzut de mult. O altă sticlă de vin? Tocmai am terminat una cu fetele. Da, correct. Acum îl voi simți în altfel…

Și începe să curgă. Ușor… pornind de la gât și curgând lin spre mijlocul trupului. Acolo unde toate văile se revarsă și se pierd în mare. Dar tu nu-l lași să curgă prea mult. Îl oprești mereu și mereu. Așa savurezi tu vinul. În schimb, acolo marea e tot mai adâncă. Și acesta e tot roșu. Vinul… Vinul e roșu. Se potrivește perfect cu a mea culoare a unghiilor și cu papionul de la gâtul tău. Încă nu l-ai dat jos? Corect, mai poate aștepta. Sacoul meu, în schimb, e pe covor. E tot roșu și el. Ne cam place culoarea asta. Mai ales la vin. Ce plăcut îl savurăm noi. Mai punem un pahar. Stai jos! Lasă papionul. Cămașa se poate așeza lângă sacoul meu. Era cam trist singurel. Și încep să-l savurez, puțin câte puțin, din fiecare mic lac, căci nu curge așa lin. E mai abrupt totul. Și eu cam amețită. Lucrezi mult la sală? Restul sticlei o bem împreuna, nu separat. Vreau să ne amețim împreună. Shht. Nu spune nimic. Doar savurează momentul. Vinul roșu. Roșu, culoarea noastră preferată. Într-o zi vreau să avem o mașină roșie, unde să savurăm la început, separat și după, împreună, un vin roșu. Bun pentru amândoi când îl bem doar noi doi. La ultimul pahar, ne-am transformat noi în vin. În vin roșu… Și ne-am savurat, ne-am băut picătură cu picătură și ne-am savurat din nou până când totul a secat. Până când a ramas complet goală lângă cămașa lui și sacoul meu roșu. Sticla, întinsă la pământ fără nici măcar un strop de vin roșu să-l mai gustăm. Eu, cu unghiile roșii și el, încă la gât cu papionul roșu.

“Heh… not again… Oh.. This ain’t supposed to happen to me… Keep rockin’ and keep knockin’ “ Huh?? Aaa… da, este timpul să mă trezesc. Oprește alarma!

2 gânduri despre „Tu, eu și-o sticlă de vin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s