Rânduri de gânduri · Rânduri de sentimente

Adio.

tumblr_m7rvfcFYKV1rri01do1_500
Sursa foto: http://imgfave.com/view/2541002

– Bună!

– Bună!

– Te-am sunat să-ți spun adio.

Ultima oară a auzit-o spunând adio. A fost ultimul cuvânt pe care l-a auzit de la ea. Nu, nu și-a luat viața. Asta a crezut și el. Își iubea viața mai presus de orice. Și pe el îl iubea foarte mult. De aceea i-a spus adio. L-a lăsat liber. Liber să aleagă mai mult decât își putea el imagina. Liber să trăiască așa cum voia el. Deși ea pentru el nu era o simplă trecătoare prin viața lui, ea a ales să plece. Probabil a mai văzut-o prin poze, prin ziare și reviste. A devenit cunoscută căci și-a urmat pasiunea.  Își iubea viața și tot ce își dorea era să o trăiască liniștită. De aceea a ales să plece din a lui. Pentru a fi doar în a ei și pentru a înțelege fiecare dacă sunt dispuși să-și împartă viața în mod egal, împreună sau să rămână fiecare în propria lume. În propria viață. Viața ei, plină de pasiune și împliniri; plină de vise și speranțe.

Nu m-am întrebat niciodată dacă el i-a spus din nou „Bună”. Nici pe ea nu am întrebat-o. Am știut de la început că dacă îi va bătea din nou la ușă, același vânt, va răsări soarele pe toate străzile, bulevardele, parcurile și micile alei.

Nici ea nu cred că s-a întrebat dacă el îi va spune din nou, același  „Bună”, pentru că asta ar fi însemnat să rămână blocată în lumea lui, iar acum era mai liberă ca niciodată. Și fericită!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s