Rânduri de sentimente

EA se poate înlocui cu EL, dar EA sunt EU, în viitor!

74693e3773ff1f10f073e40b7a9a7184
Sursa foto: http://www.pinterest.com

Este prima oră a dimineții. EA deja își bea cafeaua în bucătăria aranjată în detaliu. Tocmai și-a terminat antrenamentul de aerobic, motto-ul ei principal fiind ”mens sano in corpore sano”. Zâmbește, pentru că nu are niciun motiv să fie tristă și iubește, pentru că nu are niciun motiv să urască.

EA știe că fiecare secundă a vieții contează și că nicio clipă pierdută nu poate fi recuperată. EA are viața pe care și-a dorit-o mereu, pentru că a luptat pentru dorința ei, iar acum își vede visul împlinit.

După ce își termină cafeaua, ce este întotdeauna cu lapte, își caută ținuta pentru acea zi. Îi place să încerce combinații noi, să îndrăznească și să surprindă în fiecare zi. Încearcă să descopere laturi noi din ea și vrea, ca pe unele, să le vadă și alții, dar să nu uite niciodată cine este EA.

EA a jurat într-o zi, când afara era soare, iar lacrimile ei nu se mai opreau să curgă, că nu va mai lasă niciun moment să fie irosit, iar acum își respecta jurământul.

Pășește pe orice stradă, pe orice treaptă și în orice încăpere cu o puternică siguranță de sine. Adoră să lase aerul superiorității și învingerii înainte de luptă. Atunci când EA vorbește, tu taci, doar pentru că te pierzi în glasul ei. Te convinge că are dreptate, doar privindu-te în ochi și zâmbindu-ți atât de natural.

Iubește să câștige înainte să înceapă bătălia, dar adoră să lupte pentru a câștiga! Uneori îți dorești să nu mai urci în ring, pentru a nu fi umilit.

EA, după o zi de muncă, vine acasă împlinită. Își găsește bărbatul în pat, privind la televizor și-l ispitește. Îi crează scenarii, îi oferă cel mai bun sex și dacă toate scenele ar fi filmate, ar domina lumea pornografică. Dar ei vor ca singurul lor public să fie cei patru pereți din cameră, bucătărie, baie sau oriunde se pune în scenă totul.

EA nu va sta niciodată la cafea cu fetele într-o zi de week-end, povestind de sexul oral de aseară sau de multiplu orgasm pe care l-a avut, pentru că nu vrea ca exclusivitatea de care are parte, să dispară din simple curiozități. EA nu crede în prietenie. EA crede în iubire, care îți oferă prietenie și respect, iar iubirea este rară și nu vrea să riște.

A fost și la pământ, de aceea este acum o femeie puternică. EA a știut cum este să fii călcat în picioare, cum este să simți că sufletul ți se rupe în bucăți și că viața s-a terminat. EA a plâns mult, foarte mult. Nu a crezut niciodată că lacrimile ei se vor usca. Și acum cred că se încarcă din lacrimi, noaptea, când e singură, dar nu am văzut-o niciodată.

Cel mai important, ce trebuie să știi despre EA, este că, dacă îi câștigi sufletul, vei căpăta o comoară, pentru că EA nu te va abandona niciodată. Va fi mereu lângă tine, la bine și la greu, va plânge cu tine, va râde cu tine și va sta ore în șir în tăcere, lângă tine, dacă tot ce ai nevoie este de liniște. Dacă vei vrea un moment de singurătate, EA va pleca, dar va fi doar la un pas de tine să te prindă, dacă vrei să sari.

Este prima oră a dimineții. EA stă la masa din bucătăria aranjată în detaliu, își bea cafeaua cu lapte și scrie tot ceea ce simte, așa cum a făcut-o întotdeauna, pentru că EA sunt EU, dar în viitor!

4 gânduri despre „EA se poate înlocui cu EL, dar EA sunt EU, în viitor!

  1. Buna, se zareste ceva nou?;;))M-ai facut dependent si acum ascunzi „doza” hai macar sa jucam cald rece:)).Iti doresc o seara frumoasa!

    1. Hahaha. Se zareste, se zareste. Din pacate, nu-mi pot dedica tot timpul blogului, dar intr-o zi doar asta se va intampla. Promit!
      Multumesc ca esti aici, mereu!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s