Rânduri de sentimente

”…pentru că zâmbetul tău va fi întotdeauna amintirea ce mă va face fericit!”

Sursa foto: http://apostrophe9.tumblr.com/

 

Sunetul unui picior nervos ce bate în podea şi tocurile ce se plimbă dintr-un capăt al camerei, până în celălalt, este tot ce se mai auzea.

S-a trezit dis-de-dimineaţă şi a băut pe grabă cafeaua cu lapte, timp în care studia reviste de modă şi site-uri de specialitate.

A colindat zeci de magazine, a consultat câteva domniţe care păreau că se pricep şi şi-a sunat cele mai bune prietene pentru a le cere sfaturi. S-a decis, s-a răzgândit şi s-a decis din nou de zeci de ori. Până la urmă a ales!

Era perfectă! O privea de pe fotoliul din sufragerie în timp ce bea un ceai, în halatul pufos dăruit de el. Era exact aşa cum şi-a dorit-o, iar seara aceea trebuia să fie minunată!

O privea şi îşi imagina momentul în care el o va vedea îmbrăcată în rochia ce se mula perfect pe trupul ei şi se asorta cu ochii lui. Căci asta a căutat întreaga zi: o rochie care să aiba culoarea ochilor lui, de care era pierdut îndragostită.

A ales, de asemeanea, un machiaj natural şi şi-a lăsat părul pe spate în cateva bucle lejere. A vrut să nu se piardă din esenţă ce era important în seara aceea.

Venise ora întâlniri. Dintr-un moment în altul, acesta trebuia să sune la sonerie şi să o vadă cât era de frumoasă. Emoţiile o copleşeau, iar nerăbdarea o cuprindea încetul cu încetul. Minutele treceau. Era cu mai mult de treizeci de minute peste ora stabilită. Ea era încă în living, privind neîncetat ceasul şi sperând că în curând va auzi soneria de la uşă, dar, singurul sunet ce se mai auzea era cel al unui picior nervos ce bate în podea şi tocurile ce se plimbă dintr-un capăt al camerei, până în celălalt.

A adormit în rochia cea nouă de culoarea ochilor lui şi cu lacrimi pe obraz, asteptându-l pe el. Acesta nu a mai venit…

A doua zi, dimineaţă, în timp ce-şi bea cafeaua, şi-a amintit ce-i spusese odată: ,,Atunci când voi pleca, vreau să fii plină de entuziasm şi fericită. Nu vreau să te văd plângând. Vreau să te ştiu zâmbind, pentru că zâmbetul tău va fi întotdeauna amintirea ce mă va face fericit!”

 

 

Un gând despre „”…pentru că zâmbetul tău va fi întotdeauna amintirea ce mă va face fericit!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s