Din spatele poveştii

TOP 3 – MOST VIEWED ON BLOG

 

TOP1

Luna noiembrie a trecut, articolele au curs, vizualizările şi aprecierile (like-uri, în fine!) au curs şi ele, aşa că m-am hotărât ca la fiecare început de lună nouă să fac un TOP al lunii trecute: TOP 3 cele mai vizualizate articole, dar şi cele mai apreciate.

Noiembrie a fost luna în care am început să fiu mai responsabilă pe blog, să postez constant, să interacţionez cu cititori, iar toate acestea s-au văzut în numărul de vizualizări, aprecieri şi abonaţi pe blog, ceea ce mă bucură foarte tare şi vă mulţumesc enorm pentru asta!

E duminică şi e decembrie!!! După cum vedeţi, luna Crăciunului a adus spiritul sărbătorilor de iarnă şi aici pe blog. Avem o nouă tema, ce sper să vă placă şi, de asemenea, ninge neîncetat pe articolele noastre. Îmi place la nebunie atmosfera din perioada asta. În fiecare an, am grijă ca la mine în casă să fie aer cald, de sărbătoare şi să ne bucurăm cât mai mult, dar asta vă voi povesti într-un articol viitor: ce am făcut anul trecut şi ce plănuiesc anul acesta, pentru că, ce credeţi?… mai e puţin şi vine Crăciunullll!

Şi acum, revenim la topul nostru din luna noiembrie:

 

TOP 3 – MOST VIEWED ON BLOG

Sursa foto: http://www.pinterest.com

 

1. WHEN THAT SPECIAL MOMENT COMES TO LIFE AND TWO SOULS BECOME ONE!

~ Află povestea Ioanei şi a lui George, şi cum un singur bilet la un concert s-a transformat într-un bilet către fericire, dragoste şi împlinire.

2. SCRISOARE PENTRU TINE

~‪ #‎Scrisoarepentrutine‬ este mai mult decât o scrisoare, este o poveste, o confesiune în care găseşti acele gânduri pe care vrei să le împărtăşeşti cu el, dar nu ştii cum.

3.”…PENTRU CĂ ZÂMBETUL TĂU VA FI ÎNTOTDEAUNA AMINTIREA CE MĂ VA FACE FERICIT!”

~ ,,Atunci când voi pleca, vreau să fii plină de entuziasm şi fericită. Nu vreau să te văd plângând. Vreau să te ştiu zâmbind, pentru că zâmbetul tău va fi întotdeauna amintirea ce mă va face fericit!”


Aceste trei articole au fost cele mai vizualizate în luna noiembrie. Surprinzător este că nu ele au strâns cele mai multe aprecieri de la bloggeri de pe WordPress.

 

TOP 3 – MOST LIKED ON BLOG

Sursa foto: http://www.pinterest.com

 

1. DE ACUM ŞI PENTRU TOTDEAUNA!

~ Ştii atunci când trăieşti cele mai frumoase clipe din viaţa ta, când totul în jurul tău e perfect, când e el lângă tine şi vrei ca timpul să se opreasca în loc?

2. WHEN THAT SPECIAL MOMENT COMES TO LIFE AND TWO SOULS BECOME ONE!

~ Trebuia să stranga aproape cele mai multe aprecieri, dacă a fost cel mai vizualizat articol al lunii noiembrie.

3. TOŢI OAMENII PLEACĂ. NIMENI NU RĂMÂNE PE VECI.

~ Deşi l-am scris la final de lună, a reuşit să intre în TOP 3, pentru că… toţi oamenii pleacă, nimeni nu rămâne pe veci.

 

Acestea fiind scrise, închei aici cele două TOP 3-uri şi aştept să-mi spuneţi, într-un comentariu, care este TOP 3-ul vostru de pe blogul nostru. Vă doresc o duminică cât mai frumoasă!

 

P. S.: Sper că v-a adus Moş Nicolae ceea ce v-aţi dorit şi că vă bucuraţi cu adevarat de această zi! 

 

Un gând despre „TOP 3 – MOST VIEWED ON BLOG

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s