Muzică

M-am îndrăgostit… în doar câteva minute!

2

Sursa foto: www.dailymotion.com

Și dintr-odată apare, dintr-o mulțime, și te face să zâmbești. Atunci realizezi cât de mult contezi! Îți dorești să se fi întâmplat mult mai devreme și să te bucuri de acest moment cu mult timp în urmă, dar totul se întâmplă atunci când trebuie și pare a fi, în final, momentul potrivit.

Sunt într-o perioadă în care acord mult mai multă atenție detaliilor, decât o făceam de obicei și se pare că toate se leagă cu starea mea de spirit. Mi se confirmă gânduri, sentimente și mai ales, decizii.

Așa s-a întâmplat că într-o zi banală, am dat play unei melodii la întâmplare (mă rog, nimic nu e întâmplator) și am început să ascult versurile cu atenție. Vers cu vers, cuvânt cu cuvânt, descriau o poveste atât de veche, aproape uitată. Ușor-ușor, începeam să mă îndrăgostesc de un cântec care parcă-mi spunea o poveste în care eram protagonistă. Am dat play de nenumărate ori, pentru a-mi confirma încă o data ca povestea mea poate fi povestea oricui, pentru că aproape douăzeci și nouă de milioane de oameni au ascultat-o și probabil, s-au regăsit în ea.

Samo – Sin ti

 

M-am îndrăgostit, în câteva minute, de propria-mi poveste spusă de un om care îmi este străin. Îmi doresc ca întâmplarea aceasta să fi avut loc mult mai devreme, dar momentul potrivit este atunci când trebuie să fie, nu atunci când ne dorim noi.

 

(Mai multe despre Samuel Parra Cruz, cunoscut sub numele de Samo si melodiile lui pline de poveste, gasiți aici)

 Vi s-a întâmplat vreodată ca un străin să vă spună povestea, în orice fel?

Un gând despre „M-am îndrăgostit… în doar câteva minute!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s