Rânduri de sentimente

Iubește-o sau las-o să plece. Nu te comporta rece!

 

Sursa foto: http://www.yourtango.com/

 

Fiecare om pe care îl întâlnești în viață și pe care alegi să-l ții alături, te va duce pe drumul către tine. Te va face să descoperi părți pe care niciodată nu le-ai cunoscut, chiar dacă nu se va comporta mereu așa cum îți dorești.

Iubește-o acum sau las-o pentru totdeauna! Ea îți va spune acum că nu îi plac florile și mesajele zilnice, dar tu cumpără-i cea mai simplă floare, căci pe a ta o va păstra pentru totdeauna. Surprinde-o cu un mesaj în miezul zilei, spunându-i că o iubești. În ziua aceea, zâmbetul ei va face minuni. Nu te speria să-i aduci seara, acasă, o cutie cu bomboane de ciocolată, căci ea le va împărți cu tine și va păstra cutia în colțul cu amintiri.

Iubește-o azi sau las-o să plece mâine! Ea poate fi azi mofturoasă, capricioasă și va refuza să poarte un dialog cu tine. Tu nu lăsa pe mâine alintările și îmbrățișările pe care le caută, de fapt. Dacă va vrea să se certe cu tine, tu ceartă-te cu ea, zâmbind ușor în colțul gurii, căci își dorește doar să o împaci cu un sărut. Și ascult-o, de fiecare dată! Pune-i întrebări despre subiectul de care îți spune atâtea. Nu te arăta interesat, ci fii interesat de ceea ce îți vorbește, femeia care te iubește!

Iubește-o pe bune sau las-o să plece! Ea va caută răspunsuri la multe din întrebările pe care le are, va avea nevoie de confirmarea dragostei tale și va vrea să știe mereu, de ce ea și nu altcineva. Răspunde-i la întrebări, cu sufletul deschis. Tu spune-i că totul va fi bine, căci asta este tot ce vrea să audă. Spune-i că vei rămâne o viață lângă ea, de mână, împreună. Tu iubește-o, pe bune!

Iubește-o azi, acum, mereu, pentru că ea este femeia care te iubește pe tine!

Un gând despre „Iubește-o sau las-o să plece. Nu te comporta rece!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s