Muzică

RIHANNA – 14 AUGUST – PIAȚA CONSTITUȚIEI

Sursa foto: http://www.digitalspy.com

Nu știu despre voi, dar eu de abia așteptam să se anunțe public și oficial, primul concert al Rihannei în România. În orice oraș ar fi concertat, aș fi fost acolo fără dar și poate. Este artista mea preferata, cântăreața cu care am crescut și mai mult decât atât, un exemplu de putere umană pentru mine!

Robyn Rihanna Fenty

20 februarie 1988, Saint Michael, Barbados

Și-a început drumul în muzică prin intermediul single-lui Pon de replay, melodie pe care am dansat până la epuizare și pe care am fredonat-o și în somn, cred. Toate acestea se întâmplau în 2005, când eu aveam doar 14 ani, iar ea, 17 ani. Acum se află la cel de-al optulea album de studio intitulat ANTI, album ce a fost lansat pe data de 28 ianuarie 2016., iar pe data de 12 martie 2016 pornește turneul de promovare al acestuia. Așa ajunge Rihanna în ROMÂNIA!

Fiecare dintre noi are un favorit, exemplu sau idol (cum vreți să îi spuneți), aceea persoana la care se uită și spune ” uite că se poate”. În felul acesta privesc artistul complet din Rihanna, pentru că este o putere, o influență și dovada că se poate trece peste orice dacă vrei.

Nu știu cum privesc alți oameni, artiști și muzica lor, dar în spatele acelor imagini se ascund povești ce se lasă descoperite prin versuri, prin ochii pe care îi privești în interviuri, prin secundele surprise de paparazzi în zile obișnuite, prin poze și câteva cuvinte scrise pe rețele de socializare. Chiar sunt suflete reale în spatele acelor microfoane, haine scumpe și machiaje perfecte!

Robyn Rihanna Fenty este o putere pentru mine și mă inspira de fiecare când îi urmăresc un nou interviu sau îi ascult o nouă poveste pe note muzicale!

RIHANNA – 14 AUGUST – PIAȚA CONSTITUȚIEI

 

Rihanna – California King Bed from album Loud (my favorite one)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s