Rânduri de sentimente

Întotdeauna va exista ceva mai puternic decât noi: emoția!

Sursa foto: www.pinterest.ro
Sursa foto: http://www.pinterest.ro

Întotdeauna va exista ceva mult mai puternic decât noi: emoția!

În momentul în care a ieșit pe ușă, ea nu s-a uitat în urmă, pentru că știa că avea să revadă, din nou, același loc, dacă emoția o conducea înapoi.

Pe un bilet lăsat pe masă, erau așternute cuvinte simple, dar de neuitat: „Aici s-a terminat totul. Succes!”

Povești frumoase, dar și pline de tristețe, nopți pierdute cu lacrimi pe obraz sau cu râsete de fericire, zâmbete sincere sau suspine de dor, nervi ce nu puteau fi controlați, dar și momente de entuziasm, toate acestea se ascundeau în spatele unor cuvinte atât de simple… dar de neuitat.

A pus punct, a lăsat pixul pe masă, și-a luat bagajul și-a plecat. A pășit încet către ușa pe care urma să o închidă pentru totdeauna, iar cu fiecare pas pe care îl făcea, povestea lor se derula în fața ochilor ei, ce lui îi plăceau atât de tare. Își amintea parcă fusese chiar ieri, momentul când i-a oferit primul zâmbet fără ca el să știe, când dormea la pieptul lui sau când își promitea de atâtea ori că nu va mai ierta din nou.

Dar a iertat, pentru că întotdeauna a existat ceva mai puternic decât ea, psihicul și teoria ei asupra vieții.

Cu fiecare pas pe care îl făcea, era tot mai sigură că o amintire frumoasă nu trebuie să fie umbrită de un prezent ce nu mai reușea să creeze alte noi și că urma să vină un alt prezent ce avea să ofere multă liniște în amintirile lor.

Era condusă de o emoție…o emoție plină de dorința de evadare și liniște, de respect față de propria persoana și de siguranța că totul va fi bine.

Mai rămăsese un singur pas. A crezut se va opri, pentru o secundă, să privească pentru ultima oară, acel loc, să fie sigură că trebuie să mai facă doar un pas și să-și amintească din nou de ce a ales să plece. În schimb, ea a trântit ușa în urmă, pentru a-i trezi visele ce erau în fața ei.

Nu s-a uitat în spate pentru că știa că avea să revadă din nou același loc, dacă, ceea ce era mai puternic decât ea, o conducea înapoi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s