About

11902264_738981089557427_6437228909006127466_n

Şi răspunsul la întrebarea: ,,care este pasiunea ta cea mai mare?”, va fi întotdeauna că este scrisul.

Încă de mică, mi-am exprimat sentimentele şi trăirile doar în scris. Aşa ştiam eu cel mai bine să mă descarc de tot. Am început cu un jurnal. Am continuat cu poezii. A urmat, imediat, un alt jurnal, după un altul şi aşa ajunsesem să umplu rânduri de gânduri şi sentimente fără ca cineva să le citească.

În cele din urmă, a apărut un nou blog pe platforma online ce avea să poarte numele de ,,Coduri.personale”, iar odată cu el, s-a născut o întreagă poveste; o lume în care mulţi se regăsesc, alţii se vindecă, iar eu mă bucur că nu sunt niciodată singură.

Da! Majoritatea poveştilor de pe blog sunt scrise direct din jurnalul meu personal, pe care îl impărtăşesc cu voi.

Şi, da! Încă mai am jurnal. Cum spuneam, mă exprim cel mai bine în scris, cu pixul şi foaia în mână.

M-am întrebat, totuşi: unde vreau să ajung cu acest blog? Ce vreau să transmit? De ce cititorul meu s-ar întoarce aici?

Am căutat o vreme răspunsul, în sufletul meu, în jurul meu şi l-am găsit, în final.

Frica! Asta vreau să vindec! Frica mea de necunoscut, de curaj, de fapte, de a face ce-mi doresc. Frica de a fi tu însuţi, de a plânge, de a râde, de a zâmbi. Frica tuturor de a fi!

 

Bine aţi venit pe blogul fără frică!

 

9 gânduri despre „About

  1. Blogul a fost ca o carte, dupa primele randuri, am stiut ca trebuie sa-l citesc pe tot. A fost ca o calatorie in timp. Toate articolele s-au jucat pentru cateva momente cu imaginatia mea insa un singur articol l-am citit de 2 ori pana acum si cred ca o sa-l mai citesc si anume „Tu nu esti visul meu”, articol care mi-a trezit multe amintiri ascunse. E bine gandit, bine punctat si ideile sunt bine conturate. Ce pot spune? Decat sa continui sa scrii pentru ca o faci foarte bine si asteptam alte articole, la fel sau poate chiar mai captivante.

    1. Multumesc din inima ca ti-a facut placere sa parcurgi tot blogul. Sper sa am incontinuare inspiratia necesara sa pot scrie articole pe sufletul „ascuns” al fiecarui cititor. O seara frumoasa!

  2. Știi, eu am întârziat destul de mult sa îmi fac un site. ( De-abia l- am inceput si sunt un pic pierduta…) Mă identific cu multe dintre lucrurile pe care le scrii. Eu gândesc la fel ca tine, iar ce tocmai ai scris mai sus pare a fi rupt din una din paginile jurnalului meu. Dar, uneori, cred că sunt egoistă, am impresia ca as datora ceva celorlalți și parcă ar fi „urât” din partea mea să îmi permit fericirea personală. Ai avut vreodată impresia asta?

    1. Am avut impresia asta cateodata, dar mi-am dat seama ca nimeni nu datoreaza nimic nimanui. Avem nevoie de un strop de egoism, pentru a putea reusi. Cum as putea sa ajut pe altii, daca eu insami as avea nevoie sa fiu ajutata?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s